Het kantoor

Van Houweninge Graftdijk is een op 1 mei 2017 opgericht kantoor. Onze ervaring en expertise hebben wij in ruim 25 jaar opgedaan bij vooraanstaande advocatenkantoren. Kwaliteit voor de cliënt staat bij ons voorop. Met heldere communicatie, een gedegen en pro-actieve aanpak en persoonlijke aandacht streven wij ernaar een voor onze cliënten optimaal resultaat te bereiken.

Deskundig en ervaren

Door onze jarenlange ervaring in het arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht, zijn wij in staat u op een deskundige wijze te adviseren en bij te staan in procedures. Of het nu gaat om een korte telefonische vraag, advies bij een bedrijfsovername of om begeleiding in een procedure, wij zetten onze expertise in om u op een zorgvuldige en professionele wijze van dienst te zijn.

Persoonlijk en slagvaardig

Heldere communicatie, korte lijnen, een pro-actieve aanpak en persoonlijke aandacht voor de cliënt: dat is waar ons kantoor voor staat. Wij bereiden de zaken die wij voor u in behandeling hebben grondig voor. Een adviesvraag plaatsen wij in een duidelijk kader. Wat is de kern van uw vraag, speelt er eigenlijk nog iets anders wat ook aandacht verdient en welk juridisch advies past het beste bij uw organisatie of persoonlijke wensen? Een goed en duurzaam cliëntcontact is een belangrijke drijfveer in onze praktijk. Wij kennen onze cliënten en de markt waarin zij zich bewegen en kunnen daarom slagvaardig optreden. Doordat u bij ons een vast aanspreekpunt hebt, kunnen wij snel achterhalen wat uw wensen zijn en bepalen wat de beste route naar een oplossing is.

Pragmatisch en doortastend

Procedures proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen. Maar als procederen toch het beste blijkt of als er niet aan te ontkomen valt, dan staan wij natuurlijk pal voor onze cliënt. Op correcte, deskundige en integere wijze behartigen wij uw belangen en doen er alles aan om tot een optimaal eindresultaat te komen.

Van Houweninge Graftdijk beschikt over een netwerk van advocaten die in andere rechtsgebieden zijn gespecialiseerd dan wij en waarmee wij indien nodig samenwerken. Ook fiscalisten, arbeidsdeskundigen en pensioenadviseurs maken deel uit van ons netwerk.

Van Houweninge Graftdijk helpt u graag, ook buiten kantooruren zijn wij indien nodig bereikbaar.